Letar du efter en limleverantör för industriella lim eller andra lim?

Vi levererar det lim som passar perfekt för din process!

Är du ansvarig för att optimera produktionsprocessen eller inrätta en ny produktionsprocess? Det är troligen därför du letar efter ett industriellt lim eller annat lim för ditt projekt. Klister är trots allt en del av nästan alla produktionsprocesser. Om inte för att tillverka produkter, så är det förmodligen för att förpacka dem.

Att hitta rätt lim är inte så enkelt. Limmet måste uppfylla alla möjliga krav för att passa ditt specifika projekt. Ett vanligt lim räcker inte. Men var hittar du det lim som är perfekt för din produkt eller process?

Adhesive Platforms uppdrag är att tillhandahålla lim som bäst passar behoven i din produktionsprocess och som inte lämnar något eller minimalt fotavtryck. Vi hjälper dig att identifiera de idealiska egenskaperna hos ditt idealiska lim och guidar dig genom processen att hitta och ta i bruk ditt nya lim. Vi levererar nischade lim av högsta kvalitet.

På så sätt har vi ett globalt nätverk av limleverantörer och forsknings- och utvecklingsavdelningar. Vi vet exakt vad som händer på marknaden och vilken leverantör som kan leverera eller utveckla ett lim som uppfyller dina krav.

Letar du efter rätt leverantör av industriellt lim för ditt projekt? Ta kontakt med oss. Vi söker för dig och ser till att du hittar det bästa limmet för din process.

Allard Winterink

Den snabba utveckling som vår bransch står inför innebär många utmaningar.

Med AdhesivePlatform vill vi hjälpa företag som använder lim i sin produktionsprocess att förnya sig genom att tillhandahålla ett grönare lim som är skräddarsytt för deras behov.

Allard WinterinkCo-Founder & CEO

Articles you might be interested in