Bent u op zoek naar een lijmleverancier voor industriële lijmen of andere lijmen?

Zoek niet verder, wij leveren de lijm die perfect bij uw proces past!

Bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces of het opzetten van een nieuw productieproces? Waarschijnlijk bent u daarom op zoek naar een industriële lijm of andere lijm voor uw project. Lijmen maken immers deel uit van vrijwel elk productieproces. Is het niet voor het maken van producten, dan waarschijnlijk wel voor het verpakken ervan.

Het vinden van de juiste lijm is niet zo eenvoudig. De lijm moet aan alle mogelijke eisen voldoen, passend bij uw specifieke project. Een normale lijm is niet voldoende. Maar waar vindt u de lijm die perfect past bij uw product of proces?

Adhesiveplatform streeft ernaar lijmen te leveren die het beste aansluiten bij de behoeften van uw productieproces en geen of een minimale footprint achterlaten. Wij helpen u bij het bepalen van de ideale eigenschappen van uw ideale lijm en begeleiden u bij het vinden en in gebruik nemen van uw nieuwe lijm. Wij leveren nichelijmen van de hoogste kwaliteit.

Wij vertrouwen op een wereldwijd netwerk van lijmleveranciers en R&D-afdelingen. Wij weten precies wat er speelt in de markt en welke aanbieder een lijm kan leveren of ontwikkelen die aansluit bij uw wensen.

Dus bent u op zoek naar de juiste leverancier van industriële lijmen voor uw project? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Wij zoeken voor u en zorgen ervoor dat u de beste lijm voor uw procedure vindt.

Allard Winterink

Allard Winterink
De snelle ontwikkeling waarmee onze sector wordt geconfronteerd, brengt veel uitdagingen met zich mee.

Met het AdhesivePlatform willen we bedrijven die lijmen gebruiken in hun productieproces helpen innoveren door een milieuvriendelijkere lijm aan te bieden die is afgestemd op hun behoeften.

Allard Winterink
Mede-oprichter en CEO

 

Articles you might be interested in