Leder du efter en limleverandør af industriklæbemidler eller andre klæbemidler?

Du behøver ikke lede længere, vi leverer det klæbemiddel, der passer perfekt til din proces!

Er du ansvarlig for at optimere produktionsprocessen eller etablere en ny produktionsproces? Det er sandsynligvis derfor, at du leder efter et industrielt klæbemiddel eller andet klæbemiddel til dit projekt. Klæbemidler er trods alt en del af næsten alle produktionsprocesser. Hvis ikke til fremstilling af produkter, så sandsynligvis til emballering af dem.

Det er ikke så enkelt at finde det rigtige klæbemiddel. Klæbemidlet skal opfylde alle mulige krav for at passe til dit specifikke projekt. Et standardklæbemiddel er ikke tilstrækkeligt. Men hvor kan du finde det klæbemiddel, der passer perfekt til dit produkt eller din proces?

Adhesiveplatforms mission er at levere klæbemidler, der passer bedst til behovene i din produktionsproces og efterlader ingen eller minimale fodaftryk. Vi hjælper dig med at identificere de ideelle egenskaber ved dit ideelle klæbemiddel og guider dig gennem processen med at finde og idriftsætte dit nye klæbemiddel. Vi leverer nicheklæbemidler af højeste kvalitet.

På den måde har vi et globalt netværk af limleverandører og F&U-afdelinger. Vi ved præcis, hvad der sker på markedet, og hvilken leverandør der kan levere eller udvikle et klæbemiddel, der opfylder dine krav.

Så leder du efter den rigtige leverandør af industrielt klæbemiddel til dit projekt? Tag kontakt med os. Vi søger for dig og sørger for, at du finder det bedste klæbemiddel til din proces.

Allard Winterink

Den hurtige udvikling, som vores industri står over for, medfører mange udfordringer.

Med AdhesivePlatform ønsker vi at hjælpe virksomheder, der bruger klæbemidler i deres produktionsproces, med at innovere ved at levere et grønnere klæbemiddel, der er skræddersyet til deres behov.

Allard WinterinkCo-Founder & CEO

Articles you might be interested in